Marjolein van Bekhoven

Wandelen voor Vrijheid

( Lid van team: LadiesLove2Walk )

Ik wil van 4 op 5 mei 2020 de de "Nacht van de Vrijheid” wandelen. Samen met ons team starten met  16 km "De Duisternis in" gevolgd door 22km "Tocht door de Nacht" en sluiten af met 22 km "De nieuwe dag".
Waarom? Sportief zeker een uitdaging, maar ook om onze vrijheid te vieren en stil te staan bij de mensen die niet in vrijheid kunnen leven.
Met onze opbrengst van deze sponsorloop willen we ons steentje bijdragen voor de projecten van Amnesty.

10
09/03/2020
17:59

Dennis

Bekijk alle
  Bekijk alle
05/03/2020 | 7:51

Voorbereiding

De voorbereiding voor de nacht van de Vrijheid is begonnen. Wat begon als: goh dat is een leuke uitdaging is nu toch serieus geworden. Ik heb al meerdere uitdagingen gedaan: met de fiets de Alpe D'uez en Mont Ventoux beklommen bv, vorig jaar de Vierdaagse van Nijmegen gelopen (wat voor dit jaar nog niet uit mijn hart is) en dan nu wandelen in de nacht voor mensen die geen Vrijheid kennen.  Om er een goed doel aan te koppelen is altijd mooi, maar ook lastig. Want geld vragen is niet echt mijn ding.  Toch wil ik iedereen die zijn bijdrage al heeft gedaan van harte harte bedanken! We gaan trainen om de totaal 60 km tot een mooi einde te brengen.   We houden jullie op de hoogte!   Groetjes,  team Ladieslove2walk