Run for lawyer Nasrin Sotoudeh

Desiree Evers-Cuijpers

( Lid van team: Support and run; Free Nasrin Sotoudeh )

Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 100 (85%)

Vol ongeloof las ik de berichtgeving dat een advocate in Iran wordt veroordeeld en bestraft met 33 jaren celstraf en 148 zweepslagen. Alleen maar omdat zij protesteerde tegen de doodstraf en tegen het dragen van een hoofddoek. Als advocaat raakt mij dit enorm! Dit is onacceptabel.

Team Support en run; Free Nastin Sotoudeh zamelt geld in voor Amnesty International ter ondersteuning van haar acties. Verder zal ik als ondersteunende deelnemer mijn teamleden die meelopen met de Roermond City Run op zondag 28 april 2019 bijstaan. Ik zal het publiek informeren over deze actie en aandacht vragen voor deze actie. Steun ons!

Bekijk alle
€ 55 20-05-2019 | 17:32
€ 15 25-04-2019 | 21:42 Een serieus onderwerp van groot belang, waarvoor we onze ogen niet mogen sluiten en die we ook niet zonder meer aan de ander zouden moeten overlaten. Een zeer goede en betrokken actie dus van Desirée die ik daarom steun.Ik voel ook alleen maar dat ik deze moet supporten, voor de rechten van de vrouw, de bescherming en vrijheid in je vak, je leven en het hele systeem, onze gezamenlijke missie, een betere samenleving met betere (werk)omstandigheden waarin iedereen de vrijheid heeft zijn of haar passie te leven, gelukkig te zijn en zichzelf te kunnen ontwikkelen en ontplooien.
€ 15 21-03-2019 | 13:06